Velkommen til vores blog!

Line er 30 år, født i Hillerød og opvokset i nordsjælland. Mines forældre er skilt, så i 2003 flyttede jeg med min mor og bonusfar til Oksbøl (Vestjylland). Jeg er uddannet revisor, men arbejde på nuværende tidspunkt for Lauritz.com i Esbjerg, som SoMe og markedstingsmaneger. Mine interesser er  familieliv, venner, boligindretning og yoga. Tre ord der beskriver mig: kreativ, målrettet og mor!

Dan er 31 år, født og opvokset i Kolding. Jeg er uddannet tømrer og arbejde på nuværende tidspunkt for Deko i Vejle. Mine interesser er familieliv, hundetræning, jagt, venner, arbejde mv. Tre ord der beskriver mig: legebarn, arbejdsnarkoman og familiefar!

Vi mødte hinanden i 2007/2008 og flyttede i vores første hus i Ansager i 2008. Her boede vi i lidt over 10 år, hvor vi renovere hele huset fra top til tå. I 2009 byggede vi også vores nuværende sommerhus fra bunden. Så vi har været igang længe og både prøvet at renovere og bygge fra bunden – begge ting er sjove på, hver deres måde!

 

Vi købte huset, som vi på nuværende tidspunk renovere i ultimo oktober 2018. Vi er igang med del 2 af projektet, som er delt op i fire del – Hovedhuset (delt i to dele), have og kælderen 🙂 Tidsplan – vi bliver færdig, når vi er færdige. Ej vi er færdige med begge dele af hovedhuset til november, kælderen laver vi i 2020, hvor vi også vil lave haven.

Vi har to børn Emilie på 5 år og Mads på 4 år. Emilie er en rolig, fornuftig og stille pige. Mads er en sej dreng med krudt i bagdelen, som elsker at lave ballade. Vi venter en pige mere til oktober 2019.

Vi har lavet denne blog for at vise jer vores projekter og liv. Vi ønsker at vise jer utraditionelle løsninger.

Sig endelig til for spørgsmål.