Deltager i Mesterskaberne

Walk-in i den gamle svømningpool

Da vi købte huset, var planen at nedlægge svømningpoolen og få et stort dejligt rum til Walk-in. Efter vi fik gulvet af, så begyndte ideerne at rulle – vinkælder (skulle vi alligevel have i den anden del), opbevaringsrum, værelse og selv en tanke om et beskyttelsesrum var oppe.

Vi blev enige om at lave et walk-in, hvor man skulle have tøj øverst og udnytte rummet fra svømningpoolen til sko, tasker mv. Line elsker tøj, sko og tasker – og som den mindste af tre piger, så har hun meget lækkert. Så et walk-in skulle der til.

Procesbilleder:

Da vi overtog huset, så rummet sådan ud:

Efter at vi har fjernet gulvet, kom vi frem til den gamle svømningpool:

Herefter løftede vi taget med 28 grader og delte rummet i babys værelse i den første del (ved det store glas) og resten som walk-in.

Den øverste del mangler kun glas som gelænder, trægulv, plade som dækker det sidste i højden og to store spejle (som låger til hyldedelen).

Den nederste del er vi lige begyndt på.

Her skal der være lidt opbevaring i bagerste del (grundet højden er lidt lavere – babys værelse over) ellers en jerntrappe (samme stil som den til første sal), et anderledes gulv (igang med en masse ideer) og så en masse opbevaring til sko og tasker!!

 

Rigtig god aften!

Forsættelse følger ……..

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deltager i Mesterskaberne