Udnyt 20 m2 på Frederiksberg

Deltager i Mesterskaberne

I slutningen af 2018 sagde vi ja til at deltage i Mesterskaberne på DR1. Vi viste ikke så meget om programmet eller hvad vi havde sagt ja til. DR1 ville selvfølgelig godt møde os og to smukke kvinder kom forbi vores byggerod en dag i deres flotte tøj. Det var faktisk ret pinligt – vi havde ikke noget sted at sidde (måtte hente lidt havestole), vi havde kun dåse øl og en 1 kg slikdåse og ingen varme eller noget. Men de var nu så søde og vi aftale at ses i københavn næste gang 😀

Den første dag, hvor vi skulle møde alle de andre var vild. Jeg sagde til Dan, at så jeg Trine og Anders fra @salmonstreet, så var jeg gået (dårlig taber)….. hvem kom ind af døren – Trine og Anders.!!

Dan grinede og grinede og jeg var mega bange. Nu viste jeg, hvor seriøst de andre var og at vi skulle give den maks gas. Alle hyggede og vi havde en fantastisk dag, hvor vi hurtigt indså, at vi blev og tabte gerne til de andre 😅

 

Det var helt anderledes end vi troede!

Når folk som har været med på tv siger, at det er ligesom at få en familie, så er det sq rigtigt! At tilbringe alt ens tid med de folk – de kender ens morgenrutiner, madpræperancer mv. Det hold vi var med i, var så søde – vi hjalp meget hinanden, snakkede om alt og heppede på hinanden.

Til hver opgave så sagde Dan og jeg til hinanden “nej det er dumt, fordi der er sikkert to andre der laver det samme”. Men nej, vi var SÅ forskellige som noget kunne være. Det var så vildt at stå efter vi havde arbejdet og se, hvad vi havde lavede hver gruppe. Det var nok også derfor der ikke rigtig var en konkurrence, men ‘bare’ et stort hold.

Lidt billeder af det vi lavede i Mesterskaberne:

Det du ikke så i udsendelsen:

Den sidste store opgave vi røg på, vil vi godt lige vise jer igen. Vi skulle lave en lampe med papir, som skulle indgå.

Vi lavede derfor en lampe til børn. Vi kom tilbage i børneuniverset, hvor der var sommerfugle overalt og sleve stammerne på træet, kan du dreje. Hermed kan børnene/du selv bestemmer lysbehov og bruge den til at ligge under og læse bøger. Vi er selv utrolig glade for LED bånd (har i nok bemærket), så der var ingen tvivl om det skulle være det. Yderligere er lampe bygget af 100% genbrug (var det vi ville med vores ting).

Havde vi mer at give af:

Vi var ærlig ikke klar til at komme hjem. At få lov til at bygge ting, de materialer, den tid og mest af alt at være sammen som par – det var verdens klasse!! Legepladsen og de muligheder…… Nej vi ville bestemt ikke hjem. Men sådan er spillet og vi håber på en dag, at kunne lege med igen et andet sted! Vi ville give Dan’s højre arm (og den er ellers vigtig i vores arbejde) for at være med igen 🙂

2 kommentarer

  • Lotte Hansen

    I var super dygtige, det er så fine og gennemførte genbrugsting i fik lavet. Humøret var altid i top, og i var tilmed flittige.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    I var mega gode i programmet og jeg forstår slet ikke hvorfor i røg ud med den fede lampe i havde lavet???? I mine øjne var der andre der burde være røget hjem før jer🤔 men fedt i var med … vi var mange der fulgte jer og heppede på jer!!! Men fedt at kunne følge jer her på bloggen👍🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udnyt 20 m2 på Frederiksberg